دكتر حسين صميمي، مديركل توسعه فناوري و دبير امور وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در حكمي مهندس حميد مهدوي، رييس پارك علم و فناوري شيخ بهايي را به عنوان عضو و دبير كارگروه توسعه دهندگان حقيقي و حقوقي نرم افزارهاي كاربردي ايمن و محتواي چند رسانهاي براي تلفن همراه (Mobile-App) در استان اصفهان منصوب كرد.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، در اين حكم آمده است: بر اساس متمم ششم دستورالعمل اعطاي تسهيلات از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، موضوع ماده 5 تصويبنامه شماره 192446/ت50352 هيئت محترم وزيران و با عنايت به پيشنهاد مديركل محترم ارتباطات و فناوري اطلاعات استان اصفهان، بدينوسيله جنابعالي را به عنوان عضو و دبير كارگروه توسعه دهندگان حقيقي و حقوقي نرم افزارهاي كاربردي ايمن و محتواي چند رسانهاي براي تلفن همراه (Mobile-App) در آن استان منصوب مينمايم.
حميد مهدوي در حال حاضر سرپرست معاونت توسعه فناوري شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان و رييس پارك علم و فناوري شيخ بهايي است.
تعداد بازدید : ۸۰۰ تاریخ: 1395/05/23
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
گلعلیزاده: به صورت مسئلهمحور از ظرفیت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استفاده میکنیم
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بازدید کرد و از نزدیک ب…مهندس حامد عابدی مسئول اجرایی بیستمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی شد
مهندس حامد عابدی با دریافت حکم از دکتر سیدمهدی ابطحی، رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان مسئ…شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان؛ پیشگام در آموزش و شبکهسازی جهانی فناوری
ارتباطات بینالمللی برای پارکهای فناوری در دنیای پررقابت امروز ضروری است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصف…